ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Μάθιου Πέρι: Έναντι 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων πωλήθηκε το σπίτι του στο Λος Άντζελες έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Η νέα ιδιοκτήτρια είναι μία επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών

Μάθιου Πέρι: Έναντι 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων πωλήθηκε το σπίτι του στο Λος Άντζελες έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Πρόσφατα, το σπίτι του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στο Λος Άντζελες όπου βρέθηκε νεκρός, πωλήθηκε έναντι 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φιλαράκια» που πέθανε σε ηλικία 54 ετών είχε αγοράσει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι που βρίσκεται στο Pacific Palisades το 2020 για 6 εκατομμύρια δολάρια. Είχε πραγματοποιήσει μάλιστα εκτεταμένες ανακαινίσεις, όπως η προσθήκη μιας εξωτερικής πισίνας.

Η νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου είναι η Anita Verma-Lallian, επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών από την Αριζόνα και αγόρασε το ακίνητο ως θέλοντας να κάνει μία επενδυτική κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι οδήγησε σε μια έρευνα επτά μηνών από τις αρχές του Λος Άντζελες, η οποία αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους. Ωστόσο, οι επιπλέον μη επιτηρούμενες δόσεις ήταν αυτές που προκάλεσαν τον θάνατό του. Διάφορα άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και φίλων, κατηγορήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, με μερικούς να έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για ενοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.