ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Μάθιου Πέρι: Ερευνώνται δύο διάσημες celebrities που ήταν εθισμένες στην κεταμίνη 

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται και μια δεύτερη γυναίκα -μετά την πρώην σύζυγο τού Τ.Σιν

Μάθιου Πέρι: Ερευνώνται δύο διάσημες celebrities που ήταν εθισμένες στην κεταμίνη 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται και μια δεύτερη γυναίκα -μετά την πρώην σύζυγο τού Τσάρλι Σιν για πιθανή σύνδεση.

Η έρευνα της αστυνομίας του Λος Άντζελες για τη θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης του διάσημου ηθοποιού αποκάλυψε την εμπλοκή μιας άλλης φίλης, αναφέρει το InTouch.

H ανώνυμη μέχρι στιγμής γυναίκα φέρεται να ισχυριζόταν ότι ήταν νηφάλια, αλλά ήταν ένα «κινούμενο φαρμακείο», σύμφωνα με μια πηγή.

Οι έρευνες των Αρχών για τη σχέση του Μάθιου Πέρι με τη celebrity

Και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Αρχές έχουν φωτογραφικά στοιχεία που δείχνουν τη γυναίκα αυτή μαζί με τον Μάθιου Πέρι στο γραφείο ενός γιατρού που του συνταγογραφούσε κεταμίνη.

Οι δυο τους παρέπεμπαν ο ένας τον άλλον στους αντίστοιχους γιατρούς τους προκειμένου να προμηθευτούν το φάρμακο και συχνά εκμυστηρεύονταν ο ένας στον άλλον τις μάχες τους με τον εθισμό, υποστήριξε η πηγή.

«Αν οι ομοσπονδιακοί είχαν ένα από τα τηλέφωνά τους – ειδικά της δεύτερης αυτής γυναίκας, επειδή δεν σβήνει τα μηνύματά της – πιθανότατα θα έβρισκαν συνομιλίες για το φάρμακο και το ‘Πώς μπορώ να πάρω επιπλέον;’» δήλωσε η πηγή.

Η ανώνυμη διασημότητα είναι η δεύτερη που συνδέεται με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι μετά το όνομα της πρώην συζύγου του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ.

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, σε ηλικία 54 ετών, από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και από πνιγμό, με τον Μάθιου Πέρι να έχει στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας ασθενής υπό γενική αναισθησία. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ανοιχτά ότι λάμβανε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης ως θεραπεία για την κατάθλιψη.

Αλλά η τελευταία συνεδρία θεραπείας έγινε 1,5 εβδομάδα πριν τον θάνατό του και η κεταμίνη παραμένει στον οργανισμό μόνο για 3 με 4 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι είχε πάρει κι άλλη.

Η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν στο στόχαστρο – Πώς συνδέεται με τον Μάθιου Πέρι

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το ποιος προμήθευσε κεταμίνη τον Μάθιου Πέρι, ανακρίθηκε «πολλές φορές» η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν καθώς αυτή και ο ηθοποιός φέρεται να ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των παραμονών τους σε κέντρα αποτοξίνωσης.

Η Μιούλερ δεν συνελήφθη σχετικά με τις έρευνες, με πηγές να λένε στο InTouch πως συνεργάστηκε με την ποινική έρευνα.

Η 46χρονη Μιούλερ πάντως, είχε διάφορα προβλήματα με κατάχρηση ουσιών κατά τη διάρκεια των ετών. Τον Ιούλιο του 2011, υποβλήθηκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Δύο χρόνια αργότερα, τα παιδιά της απομακρύνθηκαν από το σπίτι της λόγω υποψίας για χρήση ναρκωτικών. Η Μιούλερ μπήκε ξανά σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης εκείνη την περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.