ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Μητέρα Μάθιου Πέρι: «Φαινόταν σα να προαισθανόταν τον θάνατό του»

Στη νεκροψία περιγράφεται λεπτομερώς πως η κεταμίνη είχε πιθανότατα ως αποτέλεσμα ο Μ.Πέρι να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί

Μητέρα Μάθιου Πέρι: «Φαινόταν σα να προαισθανόταν τον θάνατό του»

Η μητέρα του Μάθιου Πέρι, Σούζαν Μόρισον, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της αποκάλυψε πώς κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες συναντήσεις τους, ο γνωστός ηθοποιός φάνηκε να είχε ένα «προαίσθημα» για τον θάνατό του.

Ο Πέρι, ο οποίος υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπινγκ στην κλασική σειρά «Τα Φιλαράκια», βρέθηκε αναίσθητος στην πισίνα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης».

Η μητέρα του Σούζαν Μόρισον έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Today, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό του και δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες που πέρασε με τον γιο της, υπήρχε ένα «αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια» και πως ο ίδιος ο Μάθιου Πέρι «το ένιωθε πολύ έντονα».

Όπως είπε η μητέρα του, ο γιος της της έδειχνε «ένα από τα καινούρια του σπίτια» όταν ξαφνικά την πλησίασε και της είπε: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, είμαι τόσο ευτυχισμένος που είμαι μαζί σου τώρα». «Ήταν σχεδόν σαν ένα προμήνυμα ή κάτι τέτοιο».

«Δεν το σκέφτηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν: ‘Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που είχαμε μια τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια’» είπε.

«Δεν φοβάμαι πια» είπε στη μητέρα του

«Νομίζω ότι υπήρχε κάτι, υπήρχε ένα αναπόφευκτο σε αυτό που επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια και το ένιωθε πολύ έντονα» εξήγησε η Σούζαν Μόρισον. «Αλλά είπε: ‘Δεν φοβάμαι πια’ και αυτό με ανησύχησε».

Υπενθυμίζεται ότι στη νεκροψία περιγράφεται λεπτομερώς πως η κεταμίνη είχε πιθανότατα ως αποτέλεσμα ο Μάθιου Πέρι να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι η υπάρχουν στεφανιαία νόσος επιδείνωσε τις επιπτώσεις της κεταμίνης στην καρδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.