Η Μπιάνκα Σενσόρι πόζαρε ως σέξι νύφη σε μια νέα φωτογράφιση μαζί με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Σε ένα σειρά από τις νέες φωτογραφίες, το ζευγάρι πόζαρε μαζί σε στιγμιότυπα, που μοιάζουν πολύ με φωτογραφίες γάμου, για το νέο έργο του «Ye Bully» στο Τόκιο.

Ο 47χρονος βραβευμένος με Grammy ράπερ «Ye» και η Μπιάνκα Σενσόρι, μια 29χρονη Αυστραλή αρχιτέκτονας και μοντέλο που υπηρετεί ως επικεφαλής του τομέα στο Yeezy, την εταιρεία ένδυσης του Κάνιε, είναι παντρεμένοι εδώ και δύο χρόνια.

Εν μέσω φημών για επικείμενο χωρισμό, το ζευγάρι εμφανίζεται σε μια φωτογράφιση που μοιάζει με μια προσπάθεια δημιουργικής σκηνοθεσίας του γάμου που δεν έκαναν ποτέ.

Κ.Γουέστ και Μ.Σενσόρι επέλεξαν να μην κάνουν έναν παραδοσιακό γάμο και έλαβαν ιδιωτικό πιστοποιητικό γάμου τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το ζευγάρι να ποζάρει μαζί μπροστά από έναν γκρίζο τσιμεντένιο τοίχο σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα γκαράζ ή κάποια παρόμοια κατασκευή. Η Μ.Σενσόρι φορά μια μακριά, φουσκωτή λευκή φούστα και ένα μαύρο σουτιέν ενώ ποζάρει στα πόδια του Κάνιε και στη συνέχεια γυρισμένη πλάτη.

Τι δηλώνει η γλώσσα του σώματος για Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι
Σύμφωνα με την ειδικό στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, ο Κάνιε Γουέστ μοιάζει με «ρομαντικό ήρωα», όπως είπε στη Mirror.

«Αυτές οι εντυπωσιακές και επίσημες πόζες, όπου κοιτάζει την κάμερα με τα πόδια του τεντωμένα και τα χέρια στο πλάι, ενώ μια όμορφη γυναίκα κάθεται στα πόδια του με μια φουσκωτή φούστα που δίνει την εντύπωση νυφικού, φαίνονται κλεμμένες από το εξώφυλλο ενός ρομαντικού μυθιστορήματος του 1980, όταν οι άντρες ήταν κυρίαρχα αρσενικά και οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια τους».

Η Σενσόρι, η οποία είναι γνωστή για τα αποκαλυπτικά της λουκ, μοιάζει με νύφη ​​στο μινιμαλιστικό φωτογραφικό σετ.

«Η Μπιάνκα διατηρεί κάτι από την “άγρια” γκαρνταρόμπα της εδώ στο σχήμα του αποκαλυπτικού μαύρου δερμάτινου σουτιέν της, αλλά οι πόζες της με τη φούστα φαίνονται βγαλμένες κατευθείαν από ένα πορτρέτο σε στιλ Regency», πρόσθεσε.

«Είναι κάτι σαν αντιστροφή ρόλων σε σύγκριση με τον γάμο του με την Κιμ Καρντάσιαν, όπου εκείνη πήρε κομψά τον πιο κυρίαρχο και γεμάτο αυτοπεποίθηση ρόλο της στη γλώσσα του σώματος, ενώ εκείνος έμοιαζε με άντρα που ήθελε να συμβαδίζει με ό,τι του ζητούσαν. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα είδος εκ νέου γραφής για τον Κάνιε, δείχνοντας στον κόσμο πώς πιστεύει ότι ένα γαμήλιο άλμπουμ θα έπρεπε να δείχνει τον ίδιο να έχει τον έλεγχο της χορογραφίας», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!