ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Γερμανού για Μ.Σάττι: «Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δεν διανοηθήκαμε να χασμουρηθούμε»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη στάση της εκπροσώπου της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ισραήλ

Ν.Γερμανού για Μ.Σάττι: «Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δεν διανοηθήκαμε να χασμουρηθούμε»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τη στάση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη Eurovision 2024 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εκπροσώπου Τύπου του Ισραήλ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», που έγραψε τους στίχους του «My Number One», με το οποίο η Έλενα Παπαρίζου κατέκτησε την πρώτη θέση της Eurovision το 2005, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το χασμουρητό και τις γκριμάτσες της Μαρίνας Σάττι.

Ναταλία Γερμανού για Μαρίνα Σάττι: «Δεν διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε»

«Διαρκεί μισή ώρα η συνέντευξη τύπου. Και θέλω να πω, με πολύ σεβασμό στην ελληνική αποστολή, που μόνο θετική ενέργεια στέλνουμε… Επειδή πριν 19 χρόνια έχω βρεθεί κι εγώ στη Eurovision σε αντίστοιχη συνέντευξη τύπου, ήμασταν κι εμείς πολύ κουρασμένοι.

Ίσως όχι τόσο κουρασμένοι όσο ήταν η Έλενα Παπαρίζου, αλλά δε διανοηθήκαμε ούτε για ένα λεπτό να χασμουρηθούμε, γιατί ήταν τόση η αδρεναλίνη, τόση η ένταση εκείνη τη στιγμή. Και ήμασταν όλοι με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά, έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που θα δεχόμασταν, είτε να ακούσουμε εκείνες που θα δεχόντουσαν οι υπόλοιποι.

Δεν προσπαθώ να κάνω τον συνήγορο ή τον κατήγορο κανενός, απλώς παραθέτω την δική μου άποψη. Το κλείνουμε το θέμα κάπου εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Υπενθυμίζεται πως χτες η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε να χασμουριέται και να κάνει ότι κοιμάται τη στιγμή που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, προκαλώντας αίσθηση με τη στάση της. Μάλιστα πολλοί θεώρησαν τη στάση της ως αποδοκιμασία κατά του Ισραήλ, για τη συμμετοχή του οποίου υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα η ίδια σε instagram story που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα social media, ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν ενώ και πηγές της ΕΡΤ επιβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε πρόθεση από μεριάς της Μαρίνας να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.