ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Ν.Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Πονάω πολύ και περιμένω να χειρουργηθώ»

«Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι» είπε

Ν.Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Πονάω πολύ και περιμένω να χειρουργηθώ»

Μέσα από το νοσοκομείο της Σύρου, η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη, μίλησε για το ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μέση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» η ηθοποιός εξήγησε ότι έπεσε και έσπασε ένα κοκαλάκι στην μέση της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου πρόκειται να χειρουργηθεί.

«Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι. Πολύ πονάω. Είμαι μέσα στο νοσοκομείο, περιμένω να με χειρουργήσουν, είμαι σε θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Πολλή περιποίηση. Είμαι με τον γιο μου» είπε.

Η Νόρα Βαλσάμη αναφέρθηκε και στην οικονομική της κατάσταση, για την οποία είχε μιλήσει δημόσια και στο παρελθόν. «Μέτρια, μέτρια, πολύ μέτρια. Είμαι κάτω του μετρίου, μία σύνταξη παίρνω, 500 ευρώ. Δεν έχω τώρα ασφάλεια, πέθανε ο Ερρίκος μου, δεν ξέρω που είναι τα χαρτιά του, ήταν πολύ τακτικός, δεν ξέρω την τύφλα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso το Σαββατοκύριακο αναφορικά με την περιπέτεια υγείας της, η αγαπημένη ηθοποιός σημείωνε: «Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.