ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Νάιαλ Χόραν: Αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν – «Απλά δεν το αισθάνομαι αληθινό»

Ο Λίαμ Πέιν πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες

Νάιαλ Χόραν: Αποχαιρέτησε τον Λίαμ Πέιν – «Απλά δεν το αισθάνομαι αληθινό»

Ο πρώην συνάδελφος του Λίαμ Πέιν στους One Direction, Νάιαλ Χόραν, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι είναι «απολύτως συντετριμμένος» από τον «θάνατο του καταπληκτικού του φίλου».

Ο Πέιν πέθανε το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες, το οποίο είχε επισκεφθεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Χόραν.

Σε ανάρτηση, που έκανε ο 31χρονος τραγουδιστής στο Instagram, μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία τους και έγραψε:

«Είμαι απόλυτα συντετριμμένος για τον θάνατο του καταπληκτικού μου φίλου, Λίαμ. Απλά δεν το αισθάνομαι αληθινό… Ο Λίαμ είχε μια ενέργεια για τη ζωή και ένα πάθος για τη δουλειά που ήταν μεταδοτικό. Ήταν ο πιο φωτεινός σε κάθε δωμάτιο και πάντα έκανε τους πάντες να αισθάνονται χαρούμενοι και ασφαλείς. Όλη την πλάκα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, μερικές φορές για τα πιο απλά πράγματα, έρχονται στο μυαλό μου μέσα από τη θλίψη.

Καταφέραμε να ζήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα μαζί και θα θυμάμαι κάθε στιγμή που είχαμε για πάντα. Ο δεσμός και η φιλία που είχαμε δεν συμβαίνει συχνά στη διάρκεια μιας ζωής.

Αισθάνομαι τόσο τυχερός που τον είδα πρόσφατα. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι αφού τον αποχαιρετούσα και τον αγκάλιαζα εκείνο το βράδυ, θα τον αποχαιρετούσα για πάντα. Είναι σπαρακτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στον Τζεφ, την Κάρεν, τη Ρουθ, τη Νίκολα και φυσικά τον γιο του Μπερ. Σε ευχαριστώ για όλα, Payno. Σ’ αγαπώ αδελφέ. Nialler».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.