ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ναόμι Κάμπελ: «Μάσησε» χιλιάδες λίρες από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα σε 5άστρα ξενοδοχεία, σπα και… τσιγάρα

Ακριβά «γούστα» για το σούπερ μόντελ

Ναόμι Κάμπελ: «Μάσησε» χιλιάδες λίρες από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα σε 5άστρα ξενοδοχεία, σπα και… τσιγάρα

Τι κι αν πήγε να κάνει το καλό το 2005 η Ναόμι Κάμπελ ιδρύοντας τη Fashion For Relief, μια φιλανθρωπική οργάνωση που συνδύαζε τη μόδα και τη φιλανθρωπία… όπως αποκαλύφθηκε μόλις ένα μικρό ποσοστό των χρημάτων πήγαινε σε καλούς σκοπούς.

Το σούπερ μόντελ  κατηγορείται ότι έκανε χρήση κεφαλαίων για την πληρωμή της διαμονής της σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στις Κάννες, καθώς και σε θεραπείες σπα, υπηρεσίες δωματίου και σε τσιγάρα.

Να σημειωθεί πως πριν μερικούς μήνες, η Fashion For Relief διεγράφη και αφαιρέθηκε από το μητρώο φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Η Κάμπελ είναι ένας από τους τρεις διαχειριστές της φιλανθρωπικής οργάνωσης, που αποκλείστηκαν ως αποτέλεσμα της έρευνας.

Η Επιτροπή, η οποία καταχωρίζει και ρυθμίζει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις σε Αγγλία και Ουαλία, ξεκίνησε έρευνα για το Fashion For Relief το 2021, όπως γράφει το skynews.

Η αποστολή της φιλανθρωπικής οργάνωσης ήταν να χορηγεί επιχορηγήσεις σε άλλους οργανισμούς και να δίνει χρήματα για την ανακούφιση της φτώχειας και την προώθηση της υγείας και της εκπαίδευσης.

Φιλοξένησε εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων, στις Κάννες και στο Λονδίνο για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η έρευνα διαπίστωσε ότι μεταξύ Απριλίου 2016 και Ιουλίου 2022, μόλις το 8,5% των συνολικών δαπανών της φιλανθρωπικής οργάνωσης αφορούσε σε φιλανθρωπικές επιχορηγήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.