ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα Υόρκη: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μπήκε σε billboard στην Times Square (φώτο)

Η έκτη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε billboard της Times Square

Νέα Υόρκη: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μπήκε σε billboard στην Times Square (φώτο)

Η παρουσία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στα billboards της πασίγνωστης Times Square στη Νέα Υόρκη είναι γεγονός καθώς εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Κύπρο στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, γύρω από την ενδυνάμωση των γυναικών.

Το Spotify, κλήθηκε να επιλέξει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα, για να συμμετάσχει στην παγκόσμια καμπάνια του «EQUAL», μαζί με τραγουδιστές από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενδυνάμωση της «φωνής» των γυναικών στον χώρο του τραγουδιού και η επιλογή της διοργανώτριας εταιρίας για Ελλάδα και Κύπρο, είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, όπως ανάρτησε και η Minos Emi, από το προφίλ της στο Facebook.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τη συναντάμε και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», όπου υπάρχει και το τραγούδι της «Ταρίφας».

Στη δημοσίευσή της, η Minos Emi έγραψε στο Facebook:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη #TimesSquare της Νέας Υόρκης! 🌟 Η Ελληνίδα πρέσβειρα της #SpotifyEQUAL καμπάνιας για το πρώτο τρίμηνο του 2022, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως. 🌍 Ακούστε τις Spotify playlists: #EQUALGreece & #EQUALGlobal στο Spotify! #EleonoraZouganeli #SpotifyPlaylist».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.