ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νότης Σφακιανάκης: Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή μετά από καιρό – «Δεν επιστρέφω στις πίστες»

Ο «Άρχοντας της Νύχτας» όπως εξομολογείται νιώθει πως ο κόσμος δεν τον καταννοεί και πως δεν είναι στα πλάνα του η κυκλοφορία νέων τραγουδιών

Νότης Σφακιανάκης: Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή μετά από καιρό – «Δεν επιστρέφω στις πίστες»

Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για πρώτη φορά μετά από καιρό, αφού απέχει από τις πίστες από το 2020, και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Ο «Άρχοντας της Νύχτας» όπως εξομολογείται νιώθει πως ο κόσμος δεν τον καταννοεί και πως δεν είναι στα πλάνα του η κυκλοφορία νέων τραγουδιών καθώς δεν υπάρχει το κατάλληλο κοινό για να τα απευθύνει.

«Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρεσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν. Τα τραγούδια δεν τα έκανα μόνο για εμένα, τα έκανα και για τον κόσμο, τώρα δεν έχω λόγο να βγάλω τραγούδια, να απευθυνθούν σε ποιόν;», είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Σφακιανάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα του καλοκαιριού είχε κυκλοφορήσει πως με ένα «χρυσό συμβόλαιο» προσπαθούν να πείσουν τον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέψει στις πίστες, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν απέδωσε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.