ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Ο Δ.Σταρόβας περιγράφει την περιπέτεια της υγείας του: «Δεν μπορούσα να μιλήσω και να συγχρονίσω τα χέρια μου»

«Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται» ακούγεται να λέει

Ο Δ.Σταρόβας περιγράφει την περιπέτεια της υγείας του: «Δεν μπορούσα να μιλήσω και να συγχρονίσω τα χέρια μου»

Με νέο βίντεο στο κανάλι του στο youtube ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Φανερά αδυνατισμένος, ο γνωστός καλλιτέχνης έχασε σχεδόν 40 κιλά, ενώ προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

«Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται» ακούγεται να λέει. «Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, Δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε».

«Έκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί», συνεχίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία».

Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά», επισημαίνει ο Δημήτρης Σταρόβας στο νέο του βίντεο στο youtube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.