ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή

Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση στάθηκε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η συνάδελφος του

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή. Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση στάθηκε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η συνάδελφος του.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το ελληνικό metoo, κατηγόρησε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για προπηλακισμό και βασανισμό προς το πρόσωπο των ηθοποιών με τους οποίους έχει συνεργαστεί. «Είπε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ενώ δήλωσε τη δυσαρέσκεια της που ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Με αυτό τον τρόπο στην ουσία η ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τις συναδέλφους της, Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού, που είχαν και εκείνες στο παρελθόν κατηγορήσει δημόσια τον κ. Κιμούλη» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο πλατό της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

«Αυτοί οι δυο χαρακτηρισμοί ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού. Ο προπηλακισμός και ο βασανισμός» συμπληρώθηκε στο ρεπορτάζ της ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μήνυση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη ωστόσο τώρα δημοσιογραφικά έφτασε η πληροφορία στα αυτιά μας και η εκδίκαση της υπόθεσης είναι τον Δεκέμβριο του 2025».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.