Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση κατά της Παναγιώτας Βλαντή. Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση στάθηκε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η συνάδελφος του.

">

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για το ελληνικό metoo, κατηγόρησε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για προπηλακισμό και βασανισμό προς το πρόσωπο των ηθοποιών με τους οποίους έχει συνεργαστεί. «Είπε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει ενώ δήλωσε τη δυσαρέσκεια της που ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Με αυτό τον τρόπο στην ουσία η ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τις συναδέλφους της, Ζέτα Δούκα και Κατερίνα Γερονικολού, που είχαν και εκείνες στο παρελθόν κατηγορήσει δημόσια τον κ. Κιμούλη» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο πλατό της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

«Αυτοί οι δυο χαρακτηρισμοί ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού. Ο προπηλακισμός και ο βασανισμός» συμπληρώθηκε στο ρεπορτάζ της ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μήνυση αυτή έγινε λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη ωστόσο τώρα δημοσιογραφικά έφτασε η πληροφορία στα αυτιά μας και η εκδίκαση της υπόθεσης είναι τον Δεκέμβριο του 2025».