ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ο Κ.Χαρτ δε ξεχνά τη Μύκονο: Δείτε το βίντεο που ανέβασε από τα γενέθλιά του – «Απίστευτες στιγμές»

Ο 45χρονος, επέλεξε το beach bar restaurant «Nammos», αναστατώνοντας όλη τη Μύκονο με τα γέλια και τους χορούς

Ο Κ.Χαρτ δε ξεχνά τη Μύκονο: Δείτε το βίντεο που ανέβασε από τα γενέθλιά του – «Απίστευτες στιγμές»

Ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ δημοσίευσε ένα βίντεο από τις ξέφρενες στιγμές που πέρασε με τους φίλους του στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. 

Ο χολιγουντιανός σταρ, γιόρτασε τα 45α γενέθλια στο νησί των ανέμων και τις εμπειρίες που έζησε εκεί, δε θα τις ξεχάσει ποτέ.

Ο διάσημος κωμικός, ανέβασε βίντεο όχι μόνο από το πάρτι που είχε οργανώσει με αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τα… μεθεόρτια, πάνω σε πολυτελές σκάφος.

Στο βίντεο, ο Κέβιν Χαρτ χορεύει λάγνα πάνω σε ένα τραπέζι με τη σύζυγό του, Ένικο Χαρτ, υπό τη λεζάντα «απίστευτη στιγμή».

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός λικνίζεται κρατώντας ένα μπουκάλι σαμπάνια και λίγο παρακάτω η πολυπληθής παρέα του χορεύει και διασκεδάζει μέσα στη θάλασσα.

Ο 45χρονος, επέλεξε το beach bar restaurant «Nammos», αναστατώνοντας όλη τη Μύκονο με τα γέλια και τους χορούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λογαριασμός του πάρτι άγγιξε σχεδόν τις 170.000 ευρώ, ενώ δεν ξέχασε και τους εργαζομένους που τους εξυπηρέτησαν αφήνοντάς τους φιλοδώρημα 37.000 ευρώ.

Η καριέρα του Κέβιν Χαρτ ως κωμικός, άνθισε από τότε που κυκλοφόρησε, το 2008, το I’m a Grown Little Man. Η κωμική του καριέρα εκτοξεύτηκε με συμμετοχές σε ταινίες όπως, μεταξύ άλλων, το Ride Along (2014) και το Get Hard (2015).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιοδικό Time, το 2015, τον κατέταξε ανάμεσα στις 100 Προσωπικότητες Παγκοσμίως, με τη μεγαλύτερη επιρροή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.