Ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ δημοσίευσε ένα βίντεο από τις ξέφρενες στιγμές που πέρασε με τους φίλους του στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου. 

Ο χολιγουντιανός σταρ, γιόρτασε τα 45α γενέθλια στο νησί των ανέμων και τις εμπειρίες που έζησε εκεί, δε θα τις ξεχάσει ποτέ.

Ο διάσημος κωμικός, ανέβασε βίντεο όχι μόνο από το πάρτι που είχε οργανώσει με αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τα… μεθεόρτια, πάνω σε πολυτελές σκάφος.

Στο βίντεο, ο Κέβιν Χαρτ χορεύει λάγνα πάνω σε ένα τραπέζι με τη σύζυγό του, Ένικο Χαρτ, υπό τη λεζάντα «απίστευτη στιγμή».

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο ηθοποιός λικνίζεται κρατώντας ένα μπουκάλι σαμπάνια και λίγο παρακάτω η πολυπληθής παρέα του χορεύει και διασκεδάζει μέσα στη θάλασσα.

Ο 45χρονος, επέλεξε το beach bar restaurant «Nammos», αναστατώνοντας όλη τη Μύκονο με τα γέλια και τους χορούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λογαριασμός του πάρτι άγγιξε σχεδόν τις 170.000 ευρώ, ενώ δεν ξέχασε και τους εργαζομένους που τους εξυπηρέτησαν αφήνοντάς τους φιλοδώρημα 37.000 ευρώ.

Η καριέρα του Κέβιν Χαρτ ως κωμικός, άνθισε από τότε που κυκλοφόρησε, το 2008, το I’m a Grown Little Man. Η κωμική του καριέρα εκτοξεύτηκε με συμμετοχές σε ταινίες όπως, μεταξύ άλλων, το Ride Along (2014) και το Get Hard (2015).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιοδικό Time, το 2015, τον κατέταξε ανάμεσα στις 100 Προσωπικότητες Παγκοσμίως, με τη μεγαλύτερη επιρροή.