Η πρώην βοηθός του Kanye West υποστηρίζει ότι ο ράπερ είπε στη σύζυγό του, Bianca Censori, ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της και εκείνη να παρακολουθεί.

Η Influencer και πρώην σταρ του OnlyFans, Lauren Pisciotta, μήνυσε τον West τον Ιούνιο, επειδή φέρεται να την παρενοχλούσε σεξουαλικά και να την παρακολουθούσε, ενώ εργαζόταν γι’ αυτόν το 2021-22.

Σε μια αγωγή 88 σελίδων, που κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η ίδια τον κατηγορεί για σοβαρά ζητήματα, σύμφωνα με τη «Daily Mail». Η Lauren Pisciotta αναφέρεται στο «κόλλημα» του West να θέλει να κάνει σεξ με τις μητέρες των συντρόφων του, για το οποίο, μάλιστα, μιλούσε συχνά.

«Θέλω να γ@…. τη μητέρα σου. Πριν φύγει», έγραφε ένα μήνυμα του Kayne West. Η σύντροφός του τότε -πριν παντρευτούν- βρισκόταν στις ΗΠΑ με βίζα εργασίας εκείνη την περίοδο και η μητέρα της επισκεπτόταν το Λος Άντζελες από την πατρίδα τους, την Αυστραλία.

Ο West είναι παντρεμένος με τη Censori από τον Δεκέμβριο του 2022. Ο γάμος τους έγινε μόλις ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Κιμ Καρντάσιαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι είναι γνωστό για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, αλλά όπως φαίνεται οι δυο τους δεν τα κατάφεραν… Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από αρκετούς μήνες τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραφαν ότι η Κιμ Καρντάσιαν είχε ζητήσει από τον πρώην σύζυγό της, Kanye, να μην αφήνει τη Bianca Censori να κυκλοφορεί γυμνή μπροστά στα παιδιά. ο ράπερ και η σύζυγός του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ το διαζύγιο πλέον είναι μονόδρομος.