ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Πάνος Βλάχος «τα έβαλε» και αυτός με τους δημοσιογράφους: «Έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο»

«Κάθε τι που έγινε με κόπο, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε» είπε σε ρεπόρτερ που πήγαν στην πρεμιέρα σειράς, στην οποία πρωταγωνιστεί λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις Νταλάρα

Ο Πάνος Βλάχος «τα έβαλε» και αυτός με τους δημοσιογράφους: «Έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών πήγαν στην πρεμιέρα της μίνι σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο ο οποίος φαίνεται να «κόλλησε»… Γιώργο Νταλάρα.

Όταν ο ηθοποιός ήρθε μπροστά από τους ρεπόρτερ, που τον ρώτησαν για την πρεμιέρα της σειρά, τους είπε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μη τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο» θυμίζοντας το πολύ πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν μια δημοσιογράφος του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, με το «λερώσετε», ο Πάνος Βλάχος είπε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.