ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Oasis: Στην κορυφή των βρετανικών charts έπειτα από 14 χρόνια (φωτο-βίντεο)

Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ γεύονται και πάλι την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μουσικόφιλων

Oasis: Στην κορυφή των βρετανικών charts έπειτα από 14 χρόνια (φωτο-βίντεο)

Στην κορυφή των βρετανικών charts βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα οι Oasis, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο Λίαμ και ο Νόελ Γκάλαχερ γεύονται και πάλι την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μουσικόφιλων με το ντεμπούτο τους άλμπουμ «Definitely Maybe» (που κυκλοφόρησε σε deluxe έκδοση) να συμπληρώνει 30 χρόνια από την κυκλοφορία του και να ανεβαίνει ξανά στην πρώτη θέση των charts.

Σε αυτό βοήθησε ασφαλώς και η είδηση της επανασύνδεσης του συγκροτήματος για μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων το επόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον, η συλλογή τους, «Time flies 1994-2009» βρίσκεται στην τρίτη θέση των charts, ενώ το δεύτερο άλμπουμ τους, «(What’s the story) Morning glory?» παρέμεινε στην τέταρτη θέση του πίνακα επιτυχιών.

Παράλληλα όμως, παραμένει η δυσαρέσκεια των θαυμαστών τους σχετικά με τον τρόπο που διατέθηκαν τα εισιτήρια των συναυλιών τους και τον υπερδιπλασιασμό της τιμής τους με την «δυναμική τιμολόγηση» που εφάρμοσε η Ticketmaster το προηγούμενο Σάββατο.

Αν και όλες οι συναυλίες έγιναν sold out μέσα σε λίγες ώρες, χιλιάδες ήταν εκείνοι που διαπίστωσαν κατά τη διαδικασία αγοράς ότι τα εισιτήρια με τιμή 148 λίρες είχαν εκτοξευθεί στις 355 λίρες προκαλώντας δυσαρέσκεια αλλά και την έρευνα για το γεγονός από τη βρετανική αρχή ανταγωνισμού.

Οι Oasis ανακοίνωσαν δύο ακόμα συναυλίες στο Γουέμπλεϊ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2025 για εκείνους που δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήρια για τις προηγούμενες ημερομηνίες αλλά η δυσαρέσκεια παραμένει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.