ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ολίβια Μαν: Φωτογραφίζεται δείχνοντας τα σημάδια από τη διπλή μαστεκτομή-«Απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα» (φωτο)

Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023

Ολίβια Μαν: Φωτογραφίζεται δείχνοντας τα σημάδια από τη διπλή μαστεκτομή-«Απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα» (φωτο)

Η Ολίβια Μαν φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, δείχνοντας τα σημάδια από τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πριν κάποιους μήνες.

Η ηθοποιός πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023 και προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή τον Μάρτιο του 2024.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολίβια Μαν δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την καμπάνια που έκανε για την εταιρεία Skims.

Σε αυτές, εμφανίζεται τόπλες, δείχνοντας τις ουλές από τη μαστεκτομή. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξήγησε πως πλέον δεν διστάζει να τις δείξει δημόσια, αφού έχει αποδεχτεί τα σημάδια και τα θεωρεί μια «απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψε».

Ειδικότερα, η ηθοποιός αναφέρει: «Στη μέση αυτής της τελευταίας φωτογράφισης για τα σουτιέν της Skims, αποφάσισα ότι είχα σταματήσει να είμαι ανασφαλής για τις ουλές μου από τη μαστεκτομή. Κάθε σημάδι που άφησε πίσω η ζωή στο σώμα μου είναι απόδειξη του πόσο σκληρά πάλεψα. Ελπίζω και άλλες γυναίκες που ήταν αμήχανες για τις ουλές τους να δουν αυτές τις φωτογραφίες και να νιώσουν όλη την αγάπη που στέλνω».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Είναι πραγματικά σημαντικό να συμμετέχεις σε μια πρωτοβουλία που υποστηρίζει την έρευνα και βοηθά αμέτρητα άτομα που επηρεάζονται από τον καρκίνο του μαστού».

Snapinsta_app_464303559_1490469335004800_1893012202460982025_n_1080 Snapinsta_app_464306771_8883208435051154_4273943779585011148_n_1080 Snapinsta_app_464508883_2103974723369258_4816720938987346652_n_1080

Μιλώντας στη Vogue τον προηγούμενο μήνα, η ηθοποιός είπε ότι έχει υποβληθεί επίσης, και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή.

«Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες», είπε. Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η «καλύτερη απόφαση» που πήρε, καθώς ένας από τους γιατρούς της εξήγησε ότι θα πρέπει να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων προκειμένου να περιοριστεί η δυνατότητα επιστροφής του καρκίνου.

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η 43χρονη ηθοποιός.

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι «ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς». Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: “θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά”. Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει”» πρόσθεσε.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαν αποκάλυψε, επίσης, ότι προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της κάτι που είχε ήδη επαναλάβει σε ηλικία 33 και 39 ετών «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».

Σε δηλώσεις που είχε κάνει στο podcast «SheMD», είχε μιλήσει για την αντίδρασή της μετά τη μαστεκτομή. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έκλαιγα για μία εβδομάδα μετά, γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα το στήθος μου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμουν μόνη μου στο μπάνιο, κοίταξα το στήθος μου κι έκλαψα με έναν τρόπο, που νομίζω ότι δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν συντετριμμένη, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου».

Εξήγησε επιπλέον, πως οι γιατροί τη συμβούλευσαν να τοποθετήσει μεγαλύτερα εμφυτεύματα, καθώς αφαιρέθηκε μεγάλο τμήμα του ιστού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ήθελα να έχω μεγάλο στήθος. Σκεφτόμουν “εδώ είμαι”. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι είμαι ζωντανή κι είμαι εδώ για το μωρό μου. Αλλά αν απλά το αφήσω πίσω και δεν πω ποτέ στον κόσμο ότι είχα καρκίνο, θα με κοιτάξουν απλά και θα πουν “πω πω, τι κακή δουλειά που έκανε στο στήθος της, κοίτα την”», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.