ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Π.Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος γνωστός τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

«Τον διάλεξα ως νονό για την ευγένειά του»

Π.Μουζουράκης: Αποκάλυψε ποιος γνωστός τραγουδιστής θα είναι ο νονός της κόρης του

Ο τραγουδιστής, Π.Μουζουράκης, αποκάλυψε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», όπου ήταν καλεσμένος πως νονός της κόρης του θα είναι ο Κ.Μαραβέγιας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο Voice, το οποίο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες: «Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο. Προσθήκες Γ.Μαζωνάκη και Χ.Μάστορα. Έχουν γίνει κάποιες ανακατατάξεις στις θέσεις, πήραν την Έλενα από δίπλα μου και την πήγαν στη θέση του Σάκη, που και ο Σάκης μας λείπει πάρα πολύ. Όπως μου έλειψε και ο Κωστής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον τραγουδιστή και νονό της κόρης του, είπε: «Δεν μου λείπει ο Κ.Μαραβέγιας, γιατί είναι πλέον νονός της κόρης μου, οπότε έχουμε συγγενική σχέση. Διάλεξα τον Κωστή ως νονό για την ευγένειά του, ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο. Η ευγένειά του πηγάζει από μία πολύ ομαλή αισιοδοξία. Δεν τον έχω δει ποτέ να τσαντίζεται, να θυμώνει ή να χάνει τον έλεγχο. Αυτό το ήθελα για λάδι στην κόρη μου, γιατί εγώ παραείμαι οξύθυμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.