ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Π.Ταχτσίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της Ζ.Θεοδωροπούλου ότι είχε παράλληλη σχέση

Ο ποδοσφαιριστής της  ρουμανικής Κλουζ και η παίκτρια του My Style Rocks χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου

Π.Ταχτσίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της Ζ.Θεοδωροπούλου ότι είχε παράλληλη σχέση

Μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Θεοδωροπούλου αναφορικά με την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πήρε θέση για πρώτη φορά.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή,  ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δήλωσε:

“Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας”.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή ανέφερε στην ίδια εκπομπή: “Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ποδοσφαιριστής της  ρουμανικής Κλουζ και η παίκτρια του My Style Rocks χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.