H Πενέλοπε Κρουζ φωτογράφισε τον σύζυγό της, Χαβιέ Μπαρδέμ, ημίγυμνο στο ντους, για το περιοδικό «The Gentleman’s Journal».

Η φωτογράφιση του Χαβιέ Μπαρδέμ από την αγαπημένη του, Πενέλοπε Κρουζ, έγινε στο σπίτι τους στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο μπάνιο. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Λέο και την 11χρονη Λούνα.

Oι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ταινία «Χαμόν Χαμόν» του 1992, που ανέδειξε την Πενέλοπε Κρουζ σε μια ταλαντούχα ηθοποιό. «Ήταν 17 ετών και εγώ 22. Ήταν η πρώτη της ταινία, μια από τις πρώτες μου ταινίες. Μια μεγάλη ταινία. Γνωριστήκαμε στη δοκιμή των ρούχων, όπου κοιταχτήκαμε και υποθέτω ότι κάτι συνέβη. Κάτι που δεν έχει καμία εξήγηση και ξεπερνά τη λογική και εξήγηση» σημείωσε ο Χαβιέ Μπαρδέμ στη συνέντευξή του.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέπε Κρουζ συναντήθηκαν ξανά, έπειτα από 17 χρόνια, για την ταινία του Γούντι Άλεν «Vicky Cristina Barcelona» (2009), το οποίο χάρισε στην Πενέλοπε Κρουζ το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. «Συνειδητοποιήσαμε ότι το συναίσθημα ήταν ακόμα ζωντανό. Έτυχε να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι εκείνη τη στιγμή, οπότε φυσικά συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί» σημείωσε ο ηθοποιός Χαβιέμ Μπαρδέμ στο περιοδικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!