Ο πρωταγωνιστής του Baywatch, Μάικλ Νιούμαν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών, 18 χρόνια μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

Ο στενός φίλος του Νιούμαν, Ματ Φέλκερ – ο οποίος σκηνοθέτησε το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Hulu After Baywatch: Moment in the Sun – αποκάλυψε ότι ο εκλιπών ηθοποιός πέθανε «από επιπλοκές στην καρδιά» το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου «περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του».

Ο γεννημένος στο Λος Άντζελες Νιούμαν έγινε διάσημος τη δεκαετία του ’90 ως ο βασικός τηλεοπτικός ναυαγοσώστης στη μακροχρόνια σειρά και ήταν το μόνο μέλος του επιτυχημένου καστ που ήταν πραγματικά ναυαγοσώστης.

Εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς, η οποία διήρκεσε από το 1989-2001 – τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Ντέιβιντ Χέισελχοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νιούμαν ήταν επίσης πυροσβέστης πλήρους απασχόλησης και διατηρούσε το πρόγραμμά του στην πυροσβεστική ενώ γύριζε τη σειρά. Όταν η σειρά τελείωσε την προβολή της, συνέχισε να είναι πυροσβέστης μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε μετά από 25 χρόνια.