Καρυστιανού, Σαμαράς, Τσίπρας: Βλέπω 12 (τουλάχιστον) κόμματα στην επόμενη Βουλή. Κυβέρνηση δεν βλέπω...

Πρώην παίκτρια του GNTM ξεσπά για τη σύνδεσή της με τα πάρτι στο Ντουμπάι – «Με ρωτάνε πόσα παίρνω» (βίντεο-φωτο)

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Τσάβι Κιντιγιά που έχει κατά καιρούς ακούσει διάφορα, αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες

Πρώην παίκτρια του GNTM ξεσπά για τη σύνδεσή της με τα πάρτι στο Ντουμπάι – «Με ρωτάνε πόσα παίρνω» (βίντεο-φωτο)

Η Έλενα Λυσάνδρου, σε πρόσφατες δηλώσεις της, ξέσπασε με αφορμή τις ψευδείς όπως ισχυρίζεται κατηγορίες πως είναι συνοδός πολυτελείας σε ακατάλληλα πάρτι με την ίδια να απαντά με ένα βίντεο με το αγόρι της, με το οποίο ήταν μαζί διακοπές.

Η Έλενα Λυσάνδρου, αποφασισμένη να βάλει τέλος στις κακόβουλες φήμες που κυριάρχησαν στην κυπριακή μιντιακή επικαιρότητα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗘𝗟𝗘𝗡𝗔 𝗟𝗬𝗦𝗔𝗡𝗗𝗥𝗢𝗨 (@_elenaly)

Στο βίντεο, εμφανίζεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Τσάβι Κιντίγια, στους δρόμους του Ντουμπάι, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν να ταξιδεύει εκεί για να εμπλέκεται σε αμφιλεγόμενες δραστηριότητες.

Μιλώντας στον Alpha Κύπρου και μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ανέφερε ότι αυτά τα δημοσιεύματα και οι κακόβουλες γλώσσες δεν ευσταθούν, ενώ καταγγέλλει τις συχνές ερωτήσεις που τις γίνονται για το πόσα παίρνει.

«Έχουν αρχίσει την επίθεση ότι πήγα και εγώ στα εν λόγω πάρτι. Ανέβασα το βίντεο με το αγόρι μου για να σταματήσουν. Με ρωτάνε πόσα παίρνω και ότι πουλιέμαι για τσάντες.

Έχω μεγαλώσει με αρχές και αξίες και δεν θα δεχθώ κάποιος να μου ότι πουλιέμαι σε πάρτι. Δουλεύω από τα 15 μου. Ποτέ δεν θα πουληθώ για τα χρήματα και σε πάρτι στα οποία ακούγονται τέρατα» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.