Η 23χρονη πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, Μάγια Χένρι υποστηρίζει ότι ο 31χρονος τραγουδιστής είχε προβλέψει τον θάνατό του, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Το πρώην μέλος των One Direction έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες και υπέστη «σοβαρούς τραυματισμούς». Οι αρχές τον βρήκαν νεκρό στο σημείο.

Η Μάγια Χένρι, η οποία είχε σχέση με το μέλος των One Direction από το 2018 έως το 2022, μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο τραγουδιστής με την ψυχική του υγεία και την κακομεταχείριση που φέρεται να υπέστη από αυτόν, στο podcast «The Internet Is Dead».

«Μετά τον χωρισμό μας, μου έστελνε συνεχώς μηνύματα λέγοντας “δεν είμαι καλά”», αποκάλυψε. «Πάντα “έπαιζε” με τον θάνατο, λέγοντας “Θα πεθάνω, δεν τα πάω καλά”», αναφέρει.

Όπως είπε η 23χρονη, η ίδια θεωρούσε αυτά τα μηνύματα ως «τακτική χειραγώγησης» για να την κάνει να νιώθει άσχημα για το γεγονός ότι δεν ήταν πλέον μαζί.

«Μια φορά προσπάθησα να του προσφέρω βοήθεια, αλλά δεν την δεχόταν», συνέχισε. «Έστελνε μηνύματα στη μητέρα μου λέγοντας “δεν είμαι καλά, πες στη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί μου”, επειδή εγώ δεν του απαντούσα», αναφέρει και προσθέτει: «Ήταν πάντα ο ίδιος κύκλος».

Τον Φεβρουάριο η ίδια ανακοίνωσε το βιβλίο της με τίτλο «Looking Forward», εμπνευσμένο από τα ημερολόγια που κρατούσε όσο ήταν ζευγάρι με τον Λίαμ Πέιν.

Σε αυτό, ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα της εκείνη την εποχή, λέγοντας: «Δεν θα είμαι εδώ για πολύ ακόμα».

«Δεν παίζω με τον θάνατο», τόνισε η Χένρι. «Αν πεις κάτι τέτοιο, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, ό,τι κι αν έχεις κάνει. Πιστεύω ότι εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη της οικογένειάς μου».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ένας φίλος του Πέιν την προειδοποίησε να μην δημοσιεύσει το βιβλίο για το καλό της ψυχικής του υγείας. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι προσέφερε βοήθεια στον Πέιν, προκειμένου να επιστρέψει στην αποτοξίνωση, αλλά ένιωθε πως οι πράξεις του ήταν χειριστικές.

Τις ημέρες πριν τον θάνατό του, η Χένρι λέει ότι η κατάσταση της ψυχικής υγείας του Βρετανού τραγουδιστή είχε «επιδεινωθεί σημαντικά», αν και δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Μου έλεγε πάντα “λυπάμαι για όλα όσα έχω κάνει. Δεν μπορώ να ζήσω με τον εαυτό μου”», ισχυρίστηκε η Χένρι και συμπλήρωσε: «Αλλά συνέχιζε να προσπαθεί να με τραυματίζει ψυχολογικά».

«Γνώριζα τον τρόπο ζωής του και ήξερα ότι κάποια στιγμή κάτι κακό θα συνέβαινε. Γι’ αυτό πάντα έλεγα “εντάξει, τα λέει αυτά, πρέπει να τον βοηθήσω, γιατί αν δεν το κάνω, δεν θα μπορώ να ζήσω με τον εαυτό μου αν συμβεί κάτι”», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραγουδιστής φέρεται να αντιμετώπιζε νομικά προβλήματα με την πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυριζόταν ότι ο Πέιν δεν την άφηνε ήσυχη, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην Αργεντινή την Τετάρτη.