ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Ριάνα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και είναι πιο «καυτή» από ποτέ (φωτο)

Θύμισε στους πιστούς φαν της τον... παλιό καλό της εαυτό

Ριάνα: Ποζάρει με μαύρα εσώρουχα και είναι πιο «καυτή» από ποτέ (φωτο)

Με μαύρα σέξι εσώρουχα πόζαρε η Ριάνα για να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με μάρκα εσωρούχων.

Η 36χρονη εντυπωσιακή ποπ σταρ που πρόσφατα εθεάθη με τον αγαπημένο της A$AP Rocky – έδειξε τις καμπύλες της ενώ προώθησε την επιστροφή μιας από τις αρχικές της συνεργασίες για τη σειρά Savage X Fenty στο Instagram.

Επιδεικνύοντας μια σειρά από σέξι πόζες, η τραγουδίστρια του χιτ «Umbrella» θύμισε στους πιστούς φαν της τον…παλιό καλό της εαυτό. Διατήρησε το σήμα κατατεθέν της τα μαύρα σπαστά μακριά μαλλιά, αφήνοντάς τα ελεύθερα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μια εκθαμβωτική σειρά από κοσμήματα.

Η Ριάνα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η αρχική συνεργασία της Rihanna X Adam Selman για τη Savage X επέστρεψε». Η κορυφαία τραγουδίστρια και ο μακροχρόνιος σύντροφός της ράπερ A$AP Rocky είναι γονείς δύο γιων, του RZA, 22 μηνών, και του Riot, επτά μηνών.

Οι δυο τους ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και επίσης δούλευαν μαζί πριν ερωτευτούν πριν από τέσσερα χρόνια και ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. Ο Rocky εγκαινίασε το σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας Rihanna’s Diamonds στις ΗΠΑ το 2013. Η Ριάνα πρωταγωνίστησε επίσης στο βίντεό του Fashion Killa την ίδια χρονιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, φίλοι τους αποκάλυψαν στο People ότι οι μακροχρόνιοι φίλοι είχαν γίνει επίσημα ζευγάρι. Σε μια συνέντευξη στο GQ το 2021, ο Rocky είπε ότι η Ριάνα ήταν «η αγάπη της ζωής [του]» και «η μία και μοναδική». «Αν είναι γραφτό να γίνει θα γίνει», είπε για την πατρότητα. «Νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, εντυπωσιακά, συνολικά καταπληκτικός μπαμπάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.