ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

S.Diddy: Παραμένει για ώρες μόνος του στο κελί και τον επισκέπτονται συχνά ψυχολόγοι- «Διασφαλίζουν ότι είναι καλά»

Ο 54χρονος ράπερ παραμένει έγκλειστος στο Metropolitan Detention Center στο Μπρούκλιν

S.Diddy: Παραμένει για ώρες μόνος του στο κελί και τον επισκέπτονται συχνά ψυχολόγοι- «Διασφαλίζουν ότι είναι καλά»

Ο ράπερ Sean “Diddy” Combs, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να περνά δύσκολα τις ημέρες κράτησής του στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν.

Σύμφωνα με τον Λάρι Λεβάιν, διευθυντή και ιδρυτή της Wall Street Prison Consultants, ο ράπερ δέχεται συνεχείς επισκέψεις από ψυχολόγους για να ελέγχουν την ψυχική του κατάσταση.

«Δεν είναι ακριβώς υπό επιτήρηση αυτοκτονίας», σημείωσε ο Λ.Λεβάιν στο podcast της DailyMai «The Trial of Diddy», «αλλά κάποιος τον επισκέπτεται αρκετές φορές την ημέρα για να διασφαλίσουν ότι είναι καλά». Ο Λ.Λεβάιν πρόσθεσε ότι απ΄ όσα του έχουν μεταφέρει οι πηγές του στη φυλακή, ο Diddy περνά πολλές ώρες μόνος του στο κελί του.

Ο 54χρονος ράπερ παραμένει έγκλειστος στο Metropolitan Detention Center στο Μπρούκλιν μετά τη σύλληψή του στις 16 Σεπτεμβρίου, κατηγορούμενος για συνωμοσία, σωματεμπορία και εκβιασμό. Παρότι οι συνθήκες εκεί θεωρούνται σκληρές, ο Λ.Λεβάιν δήλωσε ότι ο Κομπς έχει λάβει προνομιακή μεταχείριση, όπως επιπλέον ντους ανά εβδομάδα. Επιπλέον τόνισε ότι η ζωή του Diddy στη φυλακή «είναι γεμάτη μοναξιά και προκλήσεις, με τον ίδιο να αποτελεί στόχο, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει αλλά και των πληροφοριών που κατέχει για πολλά άτομα».

Η φυλακή που βρίσκεται ο Diddy φιλοξενεί περίπου 1.200 κρατούμενους, περιλαμβάνοντας διαβόητους εγκληματίες, όπως ο Τζέφρι Έπσταϊν και ο Ρ. Κέλι, με αρκετές καταγγελίες για βίαια επεισόδια και ακατάλληλες συνθήκες.

Πρόσφατα, το δικηγορικό γραφείο του Τόνι Μπάζμπι κατέθεσε επτά νέες μηνύσεις, κατηγορώντας τον Κομπς για σεξουαλική επίθεση σε πολλούς ανώνυμους άνδρες και γυναίκες μεταξύ 2000 και 2022.

Οι συνήγοροι του Κομπς προσπαθούν να επιτύχουν την απελευθέρωσή του, έχοντας υποβάλει ένσταση για την απόρριψη της εγγύησής του από δύο δικαστές. Το ζήτημα θα συζητηθεί σε νέα ακρόαση στις 4 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
JAIL
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.