ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

S.Diddy: Στις 5 Μαΐου ορίστηκε η δίκη του

Δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν τον προηγούμενο μήνα

S.Diddy: Στις 5 Μαΐου ορίστηκε η δίκη του

Στις 5 Μαΐου 2025 ορίστηκε η ημερομηνία δίκης του ράπερ, S.Diddy, ο οποίος κατηγορείται για σωματεμπορία και εκβιασμό.

Ο S.Combs – ο οποίος κρατείται σε φυλακή του Μπρούκλυν επί του παρόντος – εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με όλη την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του και όλων των παιδιών του. Ο S.Combs χαμογέλασε και χαιρέτησε την οικογένεια καθώς έμπαινε μέσα.

O δικαστής όρισε άλλη μια ημερομηνία για να εμφανιστεί ο S.Combs στο δικαστήριο τον Δεκέμβριο, αν και είπε ότι οι δικηγόροι μπορεί να αποφασίσουν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Ο 54χρονος μεγιστάνας της χιπ-χοπ δήλωσε αθώος στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν τον περασμένο μήνα. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν συνωμοσία για εκβιασμό και σωματεμπορία με βάση ισχυρισμούς που ξεκινούν από 2008.

Κατά την ακρόαση της Πέμπτης, η βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ Έμιλι Τζόνσον δήλωσε ότι 96 ηλεκτρονικές συσκευές κατασχέθηκαν σε επιδρομές τον Μάρτιο στις κατοικίες του ράπερ στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες και σε ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο στη Φλόριντα. Είπε ότι άλλες τέσσερις συσκευές κατασχέθηκαν όταν συνελήφθη ο S.Combs τον περασμένο μήνα. Πρόσθεσε ότι οι οκτώ συσκευές που κατασχέθηκαν στο Μαϊάμι περιείχαν περισσότερα από 90 terabytes πληροφοριών, καθώς εξήγησε τις καθυστερήσεις στην εξαγωγή ορισμένων πληροφοριών για τεχνολογικούς λόγους.

Το κατηγορητήριο υποστηρίζει ότι εξαναγκάζει και κακοποιεί γυναίκες επί χρόνια με τη βοήθεια ενός δικτύου συνεργατών και υπαλλήλων, ενώ φιμώνει τα θύματα με εκβιασμούς και βίαιες πράξεις, όπως απαγωγές, εμπρησμούς και σωματική κακοποίηση.

Την Τετάρτη, οι δικηγόροι του S.Combs υπέβαλαν δικαστικά έγγραφα κατηγορώντας το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης ενός βίντεο με τον ράπερ να γρονθοκοπεί και να κλωτσάει την πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια R&B Cassie, σε διάδρομο ξενοδοχείου το 2016.

Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν ότι το βίντεο που προβλήθηκε από το CNN τον Μάιο μαζί με άλλες φερόμενες κυβερνητικές διαρροές «οδήγησαν σε επβλαβή, άκρως επιζήμια προδικαστική δημοσιότητα που μπορεί μόνο να αμαυρώσει τους ενόρκους και να στερήσει από τον κ. Combs το δικαίωμά του σε δίκαιη δίκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.