ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σάλος με την Νίκολα Πελτζ: Έβαψε… πορτοκαλί και μωβ τα σκυλιά της (φώτο-βίντεο)

Οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν από τα βίντεο με τους βαμμένους σκύλους

Σάλος με την Νίκολα Πελτζ: Έβαψε… πορτοκαλί και μωβ τα σκυλιά της (φώτο-βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη Νίκολα Πελτζ, καθώς σε ένα βίντεο που ανήρτησε αποκάλυψε πώς έβαψε τα σκυλιά της πορτοκαλί και μωβ.

Η 29χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο που την δείχνει να χορεύει μαζί με τον σύζυγό της Μπρούκλιν Μπέκαμ στην κουζίνα του σπιτιού τους πριν σηκώσει το σκύλο της, ράτσας Μπολονέζ, το οποίο ήταν βαμμένο με ροζ χρώμα και πορτοκαλί αυτιά και πίσω πόδια.

Ωστόσο, έκοψε το κομμάτι με τον σκύλο, μετά τις αντιδράσεις.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε κι αυτός μια ανάρτηση στο Instagram, όπου έδειξε το δεύτερο σκύλο τους, ίδιας ράτσας, που ονομάζεται Λαμπ, και ο οποίος ήταν επίσης βαμμένος ροζ με μωβ αυτιά.

Σοκαρισμένοι οι θαυμαστές της Νίκολα Πελτζ

Οι θαυμαστές σοκαρίστηκαν από τα βίντεο με τους βαμμένους σκύλους.

«Ο σκύλος φαινόταν τόσο λυπημένος – στην αρχή νόμιζα ότι ήταν παιχνίδι» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει έντρομος: «Ω Θεέ μου, ο σκύλος».

«Πες μου ότι δεν το έκανε αυτό στον καημένο τον σκύλο» πρόσθεσε ένας ακόμα.

Η μήνυση σε κομμωτή σκύλων για το θάνατο του αγαπημένου της κατοικίδιου

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο έγινε γνωστό πως η Νίκολα Πελτζ ετοιμαζόταν να κάνει μήνυση σε κομμωτή σκύλων μετά τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της τσιουάουα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον θάνατο του σκύλου της έναν μήνα νωρίτερα, αποκαλύπτοντας πως ο σκύλος της υπέστη αυτό που περιέγραψε ως επείγον ιατρικό περιστατικό μετά την επίσκεψη σε έναν ανώνυμο κομμωτή σκύλων στη Νέα Υόρκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.