ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Σαμάνθα Φοξ: Η στιγμή που πέφτει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της (βίντεο)

Παρά την ατυχία, η 58χρονη τραγουδίστρια συνέχισε ακάθεκτη την παράσταση

Σαμάνθα Φοξ: Η στιγμή που πέφτει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της (βίντεο)

Ατύχημα στη σκηνή είχε πριν μερικές ημέρες η Σαμάνθα Φοξ η οποία έπεσε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο τραγούδι «I Only Wanna Be With You».

Παρά την ατυχία, η 58χρονη τραγουδίστρια συνέχισε ακάθεκτη την παράσταση.

Το κοινό ανησύχησε, όμως η εκπρόσωπός της δήλωσε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν περαστικά.

Δείτε το βίντεο

@spyit.it

La professionalità di Samantha Fox che, durante un concerto, cade e si rialza… Nonostante la caduta, si rialza, continua a cantare e aiuta anche a riposizionare l’amplificatore. Per fortuna non si è trattato altro che di un piccolo spavento. #samanthafox #zaragozaciudad #zgzciudad #zaragoza #zgz #aragon #pregon2024

♬ suono originale – www.spyit.it

Η πτώση έρχεται λίγο καιρό μετά από μια δημόσια συγγνώμη της Φοξ για περιστατικό σε πτήση της British Airways, όπου εμφανίστηκε στο δικαστήριο για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η τραγουδίστρια, που είχε κατηγορηθεί για απρεπή συμπεριφορά, παραδέχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά αρνήθηκε κατηγορίες περί επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικαστής της επέβαλε πρόστιμο και η 58χρονη τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι υπέφερε από πανικό την ώρα της επιβίβασης. Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση, η υπόθεση έκλεισε χωρίς σοβαρές κυρώσεις, καθώς η κατηγορία για επίθεση αποσύρθηκε λόγω έλλειψης αποδείξεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.