Η Σελίν Ντιόν παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το αντικαρκινικό κέντρο «City of Hope» στο Λος ‘Αντζελες, λίγους μήνες μετά την εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Καναδή τραγουδίστρια απένειμε το βραβείο «Spirit of Life» στον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της AEG Presents, Τζέι Μαρσιάνο για τη συνεισφορά του στην έρευνα για τον καρκίνο.

Το αντικαρκινικό κέντρο προχώρησε και σε μία σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έγραψε: «Χθες το βράδυ, η Σελίν έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες, για να παρουσιάσει το βραβείο Spirit of Life 2024 της City of Hope στον Τζέι Μαρτσιανό, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEG Presents. Εξαιρετικές προσωπικότητες συγκεντρώθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν την επιτάχυνση της έρευνας και της θεραπείας του καρκίνου».

Όπως ανέφερε με τη σειρά της η σπουδαία ερμηνεύτρια: «Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή με τον τιμώμενο, Τζέι Μαρτσιανό, και αγαπημένους μου φίλους, όπως ο Έλτον Τζον, για μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Το City of Hope είναι ένας εκπληκτικός οργανισμός έρευνας για τον καρκίνο, και το ότι υπήρξα μέρος μιας τόσο εμπνευσμένης νύχτας άγγιξε βαθιά την καρδιά μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που προσκλήθηκα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Η εκδήλωση του «City of Hope», το οποίο υποστηρίζει τις έρευνες και την ανάπτυξη θεραπειών κατά της νόσου, ήταν στο πλαίσιο καμπάνιας που στηρίζει προγράμματα για παιδιά, έφηβους και νεαρούς ενήλικες που θεραπεύτηκαν από τον καρκίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!