Τράπεζα η Εκκλησία; Ευλόγησον!

Snik: «Έχω δώσει ήδη δαχτυλίδι στη σύντροφό μου… Ελπίζω φέτος να παντρευτούμε»

«Το άλμπουμ μου αυτή τη στιγμή είναι δεύτερο στον κόσμο»

Snik: «Έχω δώσει ήδη δαχτυλίδι στη σύντροφό μου… Ελπίζω φέτος να παντρευτούμε»

«Έχω δώσει ήδη δαχτυλίδι στη σύντροφό μου», δήλωσε ο Snik στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», προσθέτοντας ότι είναι πολύ καλά και πως λαμβάνει θετικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τράπερ εξέφρασε επίσης την ενόχλησή του για δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για βίαιη συμπεριφορά στη σύντροφό του, Μάρτα Αχαρονιάν, τονίζοντας πως τα ΜΜΕ αγνόησαν την επιτυχία του νέου του άλμπουμ. Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του και ελπίζει να παντρευτούν μέσα στη χρονιά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Λαμβάνω πολύ ωραία μηνύματα στα social media, είναι όλα καλά. Πόσα λεφτά μου δίνεις για να πω ότι είσαι από καλή εκπομπή;», είπε αρχικά ο Snik και πρόσθεσε: «Με βγάλανε ότι βαράω κόσμο, ότι βαράω τη γυναίκα μου. Το άλμπουμ μου αυτή τη στιγμή είναι δεύτερο στον κόσμο και δεν το έγραψε κανένας και έκατσαν και έγραψαν αυτό. Η γυναίκα μου μπορεί να έπαθε μια κρίση πανικού, όλοι το παθαίνουν. Έχω δώσει ήδη δαχτυλίδι στη σύντροφό μου στο Τόκιο, ελπίζω φέτος να παντρευτούμε», είπε ο τράπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.