Στο νοσοκομείο «Υγεία» για έκτη μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη στο Ηρώδειο.

">

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ωστόσο χθες το μεσημέρι η τραγουδίστρια είχε μια μικρή επιπλοκή, ανέβασε πυρετό, κάτι που ωστόσο δεν ανησύχησε τους γιατρούς.

Σε ιατρικό συμβούλιο που έκαναν χθες οι γιατροί αποφάσισαν, ότι μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα νοσηλείας της τραγουδίστριας, δηλαδή την Πέμπτη το πρωί, θα μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για να δουν πώς θα συνεχίσουν σε σχέση με την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείται.

Μέχρι στιγμής, ο οργανισμός της ανταποκρίνεται πλήρως στην φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται και έχει τα αποτελέσματα που θέλουν οι γιατροί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα δεν αναμένεται να βγει νέο ιατρικό ανακοινωθέν, εκτός αν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη σε σχέση με την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας, μετά το μεσημέρι.

Μ.Παγώνη: «Η κατάσταση της Μαρινέλλας είναι κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, είπε σήμερα μιλώντας στον Alpha ότι «το ιατρικό ανακοινωθέν τα λέει όλα. Είναι μια κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς μείζονες επιπλοκές. Δηλαδή ένας ασθενής που βρίσκεται στη ΜΕΘ μπορεί να κάνει έναν μικρό πυρετό».

«Η ιατρική ομάδα είδε ότι αποδίδει η φαρμακευτική αγωγή που της δίνεται. Όσο περνούν τα 24ωρα και οι μέρες, τόσο είναι υπέρ του ασθενούς και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις», συμπλήρωσε η κα Παγώνη.

Ερωτηθείσα αν η τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο.

«Κανένας δεν μπορεί να πει ότι έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

«Πρέπει να περιμένουμε ακόμα, χρειαζόμαστε και άλλες μέρες, χρειαζόμαστε ακόμα σταθεροποίηση της κατάστασης. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι δύσκολα περιστατικά αυτά και κανένας δεν μπορεί να πει ότι έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα είναι πολύ επικίνδυνο να ειπωθεί αυτό το πράγμα», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε τέλος ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον, το ότι δεν είναι διασωληνωμένη και δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή επιπλοκή που να της δημιουργήσει πρόβλημα. «Γι’ αυτό λέμε ότι οι μέρες που περνάνε είναι υπερ του ασθενούς», εξήγησε.