ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο νοσοκομείο η Ε.Κοκκίνου – Αναβλήθηκε η συναυλία της στην Αρεόπολη Λακωνίας

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα

Στο νοσοκομείο η Ε.Κοκκίνου – Αναβλήθηκε η συναυλία της στην Αρεόπολη Λακωνίας

Η Έλλη Κοκκίνου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ ο επόμενος «σταθμός» της ήταν η Αρεόπολη Λακωνίας.

Ωστόσο, όπως εξήγησε σε ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν θα καταφέρει τελικά να εμφανιστεί στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου ανάρτησε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, εξηγώντας πως έχει κολλήσει έναν ιό.

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω τη προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.