ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Super Κική για το θάνατο του Μanolo: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα»

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Α.Κοψιάλης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες

Super Κική για το θάνατο του Μanolo: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα»

Ο γνωστός TikToker Manolo άφησε την τελευταία του πνοή σε  ηλικία 26 ετών.

O Manolo (Μανώλης Βαβουράκης), ο οποίος είχε γίνει viral όταν τραγούδησε το κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα «Αεράκι» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Super Κική θέλησε να αποχαιρετήσει τον Manolo, μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα. Ο Μανώλο. Το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα και αν δεν σας αποδέχονται όλοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Manolo είχε γίνει viral μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, διότι του άρεσε να τραγουδάει ακαπέλα. Mάλιστα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, τον είχε φέρει και σε επαφή με την Ελένη Φουρέιρα και είχαν τραγουδήσει μαζί το «Αεράκι» το οποίο ήταν και το αγαπημένο σουξέ του Manolo.
O γνωστός TikToker, είχε συμμετάσχει και στις auditions του X-Factor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.