ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Ανανία για Δ.Κόκοτα: «Όταν κατέρρευσε τους έβγαλα όλους έξω και του έκανα θεραπεία ρέικι»

«Του έλεγα, "Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου"»

Τ.Ανανία για Δ.Κόκοτα: «Όταν κατέρρευσε τους έβγαλα όλους έξω και του έκανα θεραπεία ρέικι»

Η Τραϊάνα Ανανία, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα, και τις στιγμές μετά την κατάρρευσή του στις πρόβες για το J2US, τονίζοντας πως τους έβγαλε όλους από την αίθουσα και του έκανε θεραπεία ρέικι μέχρι να πάει το ΕΚΑΒ.

«Εγώ, επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη Κόκοτα, γιατί δεν είχα αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί σε όλες τις πρόβες, τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα “Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου. Σε παρακαλώ, γράψε τα όλα εκεί που πρέπει. Σε ικετεύω, σε βλέπω και δεν θα αντέξεις”», αποκάλυψε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

«Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό. Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και, επειδή έχω βαθμό στο ρέικι και μπορώ να κάνω θεραπεία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία.

Τον κρατούσα στα χέρια μου, είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος που είχε μέσα του να θέλει να βρει διέξοδο και να μη βρίσκει.

Εγώ του μιλούσα. Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει, αλλά με άκουγε και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Τον βοήθησε γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο εκείνη τη στιγμή και δεν ήταν μόνος του», περιέγραψε η παρτενέρ του τραγουδιστή στο μουσικό show για όσα ακολούθησαν της κατάρρευσής του.

«Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία να κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι στη ζωή μου, σκληρό, κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ», συνέχισε η Τραϊάνα Ανανία, σχετικά με το πόσο επηρεάστηκε από το περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα, προσθέτοντας ότι: «Άλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δεν θα κρατήσω για κανέναν μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι, στα τέλη Μαρτίου, ο τραγουδιστής βρισκόταν στις πρόβες για το μουσικό show όπου συμμετείχε παρέα με την ηθοποιό, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, και χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη καρδιακή ανακοπή και μετά την ανάνηψη διασωληνώθηκε, με τη σύζυγό του να μεταφέρει έκτοτε τα νεότερα για την υγεία του και τον τραγουδιστή να παραμένει μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο, χωρίς, πλέον, να υποστηρίζεται μηχανικά.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.