ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Τ.Λόπεζ: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας

Τι ανέφερε η Λατίνα σταρ

Τ.Λόπεζ: Η ανακοίνωση για την ακύρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας

H τελευταία περίοδος για την Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται πως δεν είναι καλή ούτε για τα προσωπικά ούτε για τα επαγγελματικά της.

Εν μέσω των χιλιάδων δημοσιευμάτων και φημών ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) χωρίζουν, η Τζένιφερ Λοπεζ (Jennifer Lopez) ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ, με ένα προσωπικό μήνυμα στα social media, την ακύρωσης της περιοδείας της “This Is Me… Live” , «για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους”».

jennnifer lopez

«Είμαι τελείως συντετριμμένη και στενοχωρημένη που σας απογοήτευσα. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…» έγραψε η Λατίνα σταρ στους θαυμαστές της.

Μία ημέρα νωρίτερα, το ζευγάρι  εμφανίστηκε μαζί  ξανά,- μετά από  και δύο εβδομάδες, – στην αποφοίτηση της 18χρονης κόρης του Άφλεκ, Violet.

Όμως, ούτε ο Άφλεκ ούτε η Λόπεζ έδειχναν χαρούμενοι, όπως σχολίασαν τα ξένα μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.