ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τ.Λόπεζ – Μ.Άφλεκ: Ο ηθοποιός έβγαλε τη βέρα του – «Ο γάμος έχει τελειώσει» (φωτο)

Ο 51χρονος εθεάθη χωρίς δαχτυλίδι ενώ έφτανε στο γραφείο του στο Λος Άντζελες

Τ.Λόπεζ – Μ.Άφλεκ: Ο ηθοποιός έβγαλε τη βέρα του – «Ο γάμος έχει τελειώσει» (φωτο)

Εκτενές ρεπορτάζ της Daily Mail αναφέρει ότι ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ έβγαλε τη βέρα του, καθώς πηγές ισχυρίζονται ότι ο σχεδόν διετής γάμος του με την Τζένιφερ Λόπεζ έχει «τελειώσει εδώ και μήνες».

Ο 51χρονος Μπεν Άφλεκ εθεάθη χωρίς δαχτυλίδι ενώ έφτανε στο γραφείο του στο Λος Άντζελες την Τρίτη, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η έξοδος αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τον ισχυρισμό ότι ο γάμος του με την 54χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια J.Lo έχει «τελειώσει» εδώ και μήνες, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Δείτε φωτό: Ο Μπεν Άφλεκ χωρίς τη βέρα του

Η πρωταγωνίστρια του Hustlers και ο σκηνοθέτης του Argo «έχουν χωρίσει από τον Μάρτιο» σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six την 1η Ιουλίου.

Παρά τα συζυγικά τους προβλήματα, η πηγή πρόσθεσε ότι ο Άφλεκ είναι «πολύ προστατευτικός με την Jennifer».

Το ζευγάρι -που δεν έχει φωτογραφηθεί μαζί εδώ και σχεδόν ένα μήνα- βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο φημών περί χωρισμού και λέγεται ότι είναι «στα πρόθυρα του διαζυγίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, έχει γίνει γνωστό μέσω πηγών ότι τα παιδιά των Άφλεκ και Λόπεζ προσπαθούν να βοηθήσουν τους γονείς τους να τα ξαναβρούν, ενώ ο ηθοποιός και η σταρ ξεπουλάνε τα υπάρχοντά τους από το σπίτι τους στο Μπελ Ερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.