ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εξοργισμένοι οι ακόλουθοι της Ιωάννας Τούνη μετά από ανάρτησή της με την τουρκική σημαία (φωτο)

«Το θέαμα ξυπνά έντονα συναισθήματα πόνου, οργής και νοσταλγίας» της έγραψε μια follower

Εξοργισμένοι οι ακόλουθοι της Ιωάννας Τούνη μετά από ανάρτησή της με την τουρκική σημαία (φωτο)

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε πρόσφατα στην Τουρκία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους Πάρη και μια ανάρτησή της με την τουρκική σημαία προκάλεσε θυμό και αντιδράσεις.

Η instagrammer ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας πως ήθελε χρόνια να πάει εκεί, ωστόσο μία από αυτές εξόργισε τους ακόλουθούς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη ανάμεσα στις εικόνες που δημοσίευσε, ανέβασε και μία όπου φωτογραφίζει την τουρκική σημαία.

Δείτε τη δημοσίευση

Οι περισσότεροι θύμωσαν και θεώρησαν αχρείαστη την εικόνα με την τουρκική σημαία (κάτι που ισχύει απόλυτα).

Μία follower, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως Κύπρια πρόσφυγας, το θέαμα της τουρκικής σημαίας ξυπνά έντονα συναισθήματα πόνου, οργής και νοσταλγίας. Για όσους έζησαν την τραγωδία της εισβολής και του ξεριζωμού και της συνεχιζόμενης κατοχής. Η σημαία υπενθυμίζει τις πληγές της ιστορίας και την αδικία που συνεχίζεται στο νησί μας. Προς τι η ανάρτηση της σημαίας;»

Δείτε μερικά σχόλια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.