«Βέλη» κατά της Σόνιας Θεοδωρίδου πέταξε μέσα από το προσωπικό του blogω ο Νίκος Μουρατίδης, χαρακτηρίζοντάς τη «τριτοτέταρτη» και «κάτω του μετρίου» τραγουδίστρια.

Αφορμή για το σχόλιο του ραδιοφωνικού παραγωγού στη σοπράνο στάθηκε η πρόσφατη τοποθέτησή της εναντίον του Γιώργου Νταλάρα.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ...

Ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε: «Η Σόνια Θεοδωρίδου είναι μία κάτω του μετρίου τραγουδίστρια της όπερας, μία τριτοτέταρτη σε αμφιβόλου ποιότητας λυρικές παραστάσεις… και είπε για τον Νταλάρα: “Δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζαντζίδη”. Κι εσένα τι σε κόφτει madame; Πού σε τσούζει;».

Το παραπάνω συζητήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και μίλησε η Σόνια Θεοδωρίδου, απαντώντας στους χαρακτηρισμούς που της απέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάποιον που δεν ξέρω. Σκέφτομαι να κινηθώ διαφορετικά με τον συγκεκριμένο, γιατί μου έστειλε μία δημοσιογράφος όσα έγραψε για μένα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν γράφουμε έτσι για ανθρώπους, δεν εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Είναι trash, σκουπίδια» απάντησε η Σόνια Θεοδωρίδου.