ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θ.Πάτρας για Δ.Κόκοτα: «Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά ότι πρόκειται για έμφραγμα»

«Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά»

Θ.Πάτρας για Δ.Κόκοτα: «Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά ότι πρόκειται για έμφραγμα»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, ενώ έκανε γύρισμα για την εκπομπή όπου συμμετέχει.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι εξέφρασε τη στενοχώρια του για τον τραγουδιστή, που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ περιέγραψε τι συνέβη.

«Εγώ δεν τον είδα τον Δημήτρη πριν, είχα δει μόνο την Τραϊάνα Ανανία, που ήταν ντυμένη και περίμενε», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε παρακάτω, φαινόταν εξ’ αρχής πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα συμπτώματα έδειχναν καθαρά ότι πρόκειται για έμφραγμα. Ήταν όλοι από πάνω του κι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν», περιγράφει.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η Πέμπτη γενικά, είναι μια ωραία μέρα για το J2US, είμαστε όλοι πιο χαλαροί, αλλά τελικά δεν εξελίχθηκε έτσι. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι. Η Τραϊάνα ήταν πολύ άσχημα. Οι σκέψεις όλων είναι με τον Δημήτρη».

Το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, ο Δήμητρης Κόκοκτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.