
Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης της φίλης και συναδέλφου, Καίτης Κωνσταντίνου.
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καίτη Κωνσταντίνου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί είχαν χαρακτηρίσει εξαρχής δύσκολη την περίπτωσή της, ωστόσο η ηθοποιός πάλεψε κάνοντας θεραπείες, οι οποίες δυστυχώς δεν απέδωσαν.
Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Ελένη Καστάνη θυμήθηκε με τρυφερότητα τη συνεργασία τους στο έργο «Ο Άγιος Βασίλης είναι σκέτη λέρα» και ανέφερε πως τη φώναζε χαϊδευτικά «Καίτεν». «Την Καίτη την λάτρευα. Είχαμε παίξει μαζί στο “Ο Άγιος Βασίλης είναι σκέτη λέρα” και ό,τι σε ενώνει στα νιάτα σου δεν το ξεχνάς ποτέ. Την έλεγα χαριτωμένα Καίτεν και όποτε την συναντούσα της έλεγα “Καίτεν” και “Καίτεν “. Ήταν για εμάς πολύ ξαφνικό», είπε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ότι, πέρα από εξαιρετική ηθοποιός, η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο αγαπούσε και θαύμαζε βαθιά. «Θέλω να πω και για τον χαρακτήρα της. Τι υπέροχος άνθρωπος που ήταν η Καίτη. Εκτός από υπέροχη ηθοποιός, ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος. Την αγαπούσα πάρα πολύ και τη θαύμαζα πάρα πολύ», εξήγησε.
Κλείνοντας, την αποχαιρέτησε συγκινημένη, εκφράζοντας την ελπίδα ότι κάποτε θα ξανασυναντηθούν. «Κάποια στιγμή θα συναντηθούμε Καιτούλα μου, Καίτεν μου», είπε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.