ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Τι αποκάλυψε η σύντροφός του Δ.Σταρόβα για την υγεία του – Πώς περνάει τον χρόνο του μετά το νοσοκομείο 

Ο Δ.Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 29 Μαΐου

Τι αποκάλυψε η σύντροφός του Δ.Σταρόβα για την υγεία του – Πώς περνάει τον χρόνο του μετά το νοσοκομείο 

Η Άννα Σταθάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του συντρόφου της Δημήτρη Σταρόβα. 

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 29 Μαΐου, δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, και λίγες, μόλις, ημέρες μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Ο ίδιος, κατεγράφη συγκινημένος από τις τηλεοπτικές κάμερες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ενώ εδώ και δύο περίπου εβδομάδες έχει επιστρέψει στο σπίτι του όπου συνεχίζεται η πορεία αποκατάστασης της υγείας του.

Δημήτρης Σταρόβας: «Δίνει τον αγώνα του να ξαναμιλήσει όπως πριν» είπε η σύντροφός του

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του, ενώ αποκάλυψε πώς περνάει τον χρόνο του μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Ο Δημήτρης δίνει τον αγώνα του να ξαναμιλήσει όπως πριν. Είναι όλο και καλύτερα, δόξα τω Θεώ. Δεν έχει βγει από το σπίτι, κάνει τις θεραπείες του και παίζει κιθάρα», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Σταθάκη στον ΑΝΤ1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.