Δημοσιογράφος της DailyMail αποκάλυψε το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθεί ο Τομ Κρουζ για να παραμένει σε φόρμα.
Ο ηθοποιός ξυπνάει περίπου από τις 5 το πρωί για να γυμναστεί και αντί γευμάτων, προτιμάει 15 μικρά σνακ τη μέρα.
Ο σταρ του κινηματογράφου δήλωσε, σύμφωνα με την Άλισον Μπόσοφ, ότι το μυστικό της επιτυχίας του είναι πως προσέχει τι τρώει και πως ασκείται «σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλον». Aυτό περιλαμβάνει το ξύπνημα στις 5.30 π.μ για να πάει στο γυμναστήριο.
Αντί για τρία κύρια γεύματα την ημέρα, ο σταρ επιλέγει αντί για 15 μικρά σνακ.
Ο Τομ Κρουζ επιλέγει να καταναλώνει φρούτα «που βοηθούν στη μείωση του όποιου άγχους αντί για πατατάκια ή σοκολάτα».
Αποφεύγοντας τα ζαχαρούχα σνακ, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τους υδατάνθρακες, ο Κρουζ προτιμά τα φαγητά στα κάρβουνα και τα έτοιμα φαγητά που παρασκευάζονται σε χαμηλή θερμοκρασία. Για τις απαιτήσεις του, έχει προσλάβει προσωπικό σεφ.
Ακόμη, επιλέγει τρόφιμα όπως σολομό, μαύρη σοκολάτα, ωμή βρώμη, βατόμουρα, τζίντζερ, παντζάρια, μπρόκολο, ελαιόλαδο, ντομάτες και σπανάκι.
Φροντίζει επίσης να ενσωματώνει τροφές, όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς και λαχανικά και συμπληρώνει τη διατροφή του με πρόσθετες βιταμίνες και μέταλλα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.