ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλαδή τώρα στην Ρωσία δεν θα διαβάζουν ertnews.gr; To παρατράβηξε ο Πούτιν!

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Συνελήφθη ο 43χρονος σταρ

Τι αναφέρει η Αστυνομία της Νέας Υόρκης για το περιστατικό

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Συνελήφθη ο 43χρονος σταρ

Οι αρχές συνέλαβαν τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ το βράδυ της Δευτέρας, 17 Ιουνίου, καθώς ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής οδηγούσε σε κατάσταση μέθης στο Sag Harbor της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής είχε βγει για φαγητό με φίλους και τον σταμάτησε η τροχαία λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αφού αποχώρησε από το εστιατόριο.

«Ο Τζάστιν είχε βγει για φαγητό με φίλους και έξω από το εστιατόριο υπήρχαν περιπολικά, όπως συμβαίνει τα περισσότερα βράδια. Ψάχνουν για άτομα που φεύγουν μετά τα μεσάνυχτα και μπορεί να έχουν πιει», ανέφερε ανώνυμη πηγή στη Daily Mail.

«Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ έφυγε στις 12:30 π.μ. και τον σταμάτησαν αμέσως μόλις αποχώρησε. Δεν τραυματίστηκε κανείς και δεν υπήρξε ένταση στο σημείο», καταλήγει το ίδιο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.