ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας του Λίαμ Πέιν – Είχε πάρει «ροζ κοκαΐνη»

Οι ιατροδικαστές, βρήκαν επίσης «Cristal» στο αίμα του, που είναι η αργεντίνικη εκδοχή της μεθαμφεταμίνης

Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας του Λίαμ Πέιν – Είχε πάρει «ροζ κοκαΐνη»

«Ροζ κοκαΐνη» είχε πάρει σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας ο Λίαμ Πέιν πριν πέσει στο κενό από ξενοδοχείο στην Αργεντινή.  

Πηγές της αστυνομίας στο Μπουένος Άιρες μετέφεραν στο TMZ ότι τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης για τον εκλιπόντα τραγουδιστή των One Direction είναι έτοιμα και δείχνουν ότι είχε κοκαΐνη και κρακ στον οργανισμό του όταν έπεσε νεκρός από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Οι ιατροδικαστές, βρήκαν επίσης «Cristal» στο αίμα του, που είναι η αργεντίνικη εκδοχή της μεθαμφεταμίνης.

Το ABC News μετέδωσε πρώτο την είδηση, προσθέτοντας ότι η κεταμίνη, η έκσταση και η «ροζ κοκαΐνη» ήταν επίσης μέρος του κοκτέιλ ναρκωτικών που βρέθηκαν στον οργανισμό του.

Πηγές επίσης αναφέρουν πως η αστυνομία βρήκε ένα μπουκάλι αλκοόλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Λίαμ καθώς και συνταγογραφούμενα φάρμακα, συγκεκριμένα, φάρμακα κατά του άγχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.