ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Κ.Καραμανλής και Α.Σαμαράς μιλάνε», λέει. Και;

Χ.Παππά: «Πονάει όλο μου το σώμα – Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα» (βίντεο)

Πριν από λίγες μέρες δέχτηκε επίθεση έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας

Χ.Παππά: «Πονάει όλο μου το σώμα – Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα» (βίντεο)

Η Χριστίνα Παππά, τα ξημερώματα της Κυριακής (30/6), λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από φαρμακείο της Γλυφάδας, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media στο οποίο αποκάλυψε πως μετά που εξετάσεις που έκανε, βρέθηκε κάτι στον αυχένα της από το τράνταγμα.

Στο βίντεο η ηθοποιός και επιχειρηματίας φαίνεται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη και όπως τονίζει πονάει σε όλο της το σώμα.

«Ποιος με καταράστηκε που λέει και το τραγούδι. Στη Μύκονο γκρεμοτσακίστηκα, ήρθα στην Αθήνα βρέθηκε αυτός… δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω, που με χτύπησε.

Πονάει όλο μου το σώμα, ο αυχένας μου με έχει πεθάνει. Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα από το τράνταγμα. Μία φοράω κολάρο μία το βγάζω.

Δεν αντέχω κιόλας. Σήμερα έχω υψηλό πυρετό… Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή, ποιος τρώγεται; Να μην πειράζεις άνθρωπο και συνέχεια να τρώγονται…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα, δεν πρόλαβα να σας ευχαριστήσω για τις ευχές των γενεθλίων μου και έγινε αυτό. Που να τα πω και εγώ, τα λέω σε σας» αναφέρει η Χριστίνα Παππά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.