ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χ.Χατζηπαναγιώτης για το έμφραγμα: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα – Δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»

«Λειτουργώ σαν ένας άνθρωπος που έπαθε κάτι και προχωράει η ζωή» είπε ο ηθοποιός

Χ.Χατζηπαναγιώτης για το έμφραγμα: «Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα – Δεν λειτουργώ σαν άρρωστος»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη τον Μάρτιο.

«Σας στέλνω μια όμορφη καλημέρα από τη Μυτιλήνη, είμαι στον Κόλπο της Γέρας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ καλά, τώρα θα πάω να κάνω τα ιαματικά σπα μου και μετά θα πάω στη θάλασσα. Ξέρεις, γυρνάω όλη μέρα, εκδρομές, βόλτες, φαγητά ωραία κτλ. Φαγητά με προσοχή πάντα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της υγείας που είχε πέρσι: «Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για μένα. Όλα τα πράγματα έχουν περισσότερη αξία τώρα. Το καλοκαίρι ήταν πάρα πολύ ωραίο. Έκανα μια υπέροχη και πετυχημένη περιοδεία με τους “Μπαμπάδες με ρούμι”. Συνεχίζουμε τον Οκτώβρη για τρίτη χρονιά και μέχρι τότε κάνω τις διακοπές μου στη Μυτιλήνη. Ξεκουράζομαι, ξεκουράζομαι».

«Τώρα που γύρισαν όλοι και ο ηθικός αυτουργός, η μαμά μου φυσικά, ελπίζω όντως να ξεκουράζεσαι», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και ο ηθοποιός απάντησε: «Ήταν ωραία και με αυτούς, πολύ ωραία. Περάσαμε θαύμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης παραδέχτηκε: «Κατά μια έννοια υπάρχει νέο καθεστώς στην υγεία μου. Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα, αλλά δεν το βάζω και να με τρώει. Δεν λειτουργώ σαν άρρωστος, γιατί δεν είμαι άρρωστος. Λειτουργώ σαν ένας άνθρωπος που έπαθε κάτι και προχωράει η ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.