Ένας επιχειρηματίας πολυτελών αυτοκινήτων ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον μουσικό Diddy. 

Το φερόμενο θύμα που αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε η Post ως «Τζον Ντο» ισχυρίζεται πως το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που διοργάνωσε ο μουσικός το 2022.

Όπως λέει, ο Diddy τον προσκάλεσε στο πάρτι όμως, η βραδιά δεν πήρε καλή τροπή, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε. «Ήμασταν στο γραφείο και ο Κομπς άρχισε να με πλησιάζει και μετά με έπιασε από τα γεννητικά όργανα, σφίγγοντάς τα με σεξουαλικό τρόπο», αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο άνδρας, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αναφέρει ότι ήταν σοκαρισμένος και αποπροσανατολισμένος από την κίνηση του ράπερ και «πάγωσε στιγμιαία, αφού δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί».

Τη στιγμή εκείνη ευτυχώς, στο δωμάτιο μπήκε ένας διάσημος αθλητής, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται. Έτσι, το φερόμενο θύμα κατάφερε να «ξεγλιστρήσει» από τον Diddy και να επιστρέψει στο πάρτι.

Η νέα μήνυση είναι η τελευταία σε μια σειρά από κατηγορίες εις βάρος του ράπερ για σεξουαλική επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Diddy συνελήφθη στο Μανχάταν στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες επί χρόνια «για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύει τη φήμη του και να αποκρύπτει τη συμπεριφορά του», με τις κατηγορίες να χρονολογούνται από το 2009.