ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Υπόθεση Diddy: Κατηγορείται ότι νάρκωσε, βίασε και απείλησε ότι θα σκοτώσει αρκετά θύματα σε νέες μηνύσεις

Ο Combs έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία από τότε που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο

Υπόθεση Diddy: Κατηγορείται ότι νάρκωσε, βίασε και απείλησε ότι θα σκοτώσει αρκετά θύματα σε νέες μηνύσεις

Ο Sean «Diddy» Combs ήρθες αντιμέτωπος με νέες μηνύσεις που κατατέθηκαν στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης και τον κατηγορούν για βιασμό, ναρκώσεις και απειλές για φόνο φερόμενων θυμάτων.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στη διάθεση του Page Six τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, μία άγνωστη γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Combs τη βίασε το 2004, αφού η τότε 19χρονη φέρεται να προσκλήθηκε σε μια φωτογράφιση και στη συνέχεια σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν.

Στο «πιο αποκλειστικό πάρτι», η φοιτήτρια φέρεται να οδηγήθηκε σε ένα «ξεχωριστό δωμάτιο μακριά από το κύριο πάρτι», όπου η πόρτα ήταν κλειδωμένη και ισχυρίζεται ότι ο Combs επιτέθηκε σε αυτήν και τη φίλη της. Ο ράπερ φέρεται να «απείλησε ότι θα τις σκοτώσει και τις δύο» αν δεν συμμορφωθούν.

Σε άλλη κατάθεση, ένας ανώνυμος άνδρας κατηγόρησε τον Combs για βαριά σεξουαλική επίθεση σε αποθήκη πολυκαταστήματος το 2008. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήρθε αντιμέτωπος με τον Combs και δύο σωματοφύλακες που απείλησαν να «σκοτώσουν» το θύμα, καθώς ο ράπερ φέρεται να του έκανε στοματικό σεξ.

Ένας άλλος άνδρας αγνώστων στοιχείων κατηγόρησε τον Combs ότι τον νάρκωσε και τον βίασε μέσα σε ένα βαν έξω από ένα πάρτι του το 2006. Ισχυρίστηκε ότι ο Diddy «απέρριψε» τις εκκλήσεις του για βοήθεια λέγοντάς του επανειλημμένα ότι «θα είναι εντάξει».

Ένα τέταρτο φερόμενο θύμα – μια γυναίκα – ισχυρίστηκε ότι ο Combs τη βίασε σε ένα πάρτι το 1995 για την προώθηση του μουσικού βίντεο κλιπ «One More Chance» του Notorious B.I.G. Υποστήριξε ότι ο Combs «τη χτύπησε βίαια, χτυπώντας το κεφάλι της σε έναν τοίχο» πριν τη χτυπήσει άλλη μια φορά και τη βιάσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Combs έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε κατηγορία από τότε που συνελήφθη τον Σεπτέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημιουργός της δισκογραφικής εταιρείας «Bad Boy Records» τέθηκε υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για σωματεμπορία, εκβιασμό και πορνεία. Κρατείται χωρίς εγγύηση στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αφού δήλωσε αθώος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.